top of page
  • Writer's pictureMaia Reficco France

Другий акаунт Майї в Instagram | Instagram

Хто такий @tomatit0cherry_ в Instagram? Ви знатимете тут...



© Фото взято в Instagram акаунтом @maiareficco


Розповідь

Все почалося 29 липня 2023 року (приблизна дата). Певний обліковий запис під назвою «tomatit0cherry_» блукав по Instagram на початку, ми думали, що це підроблений обліковий запис, людина зробила вигляд, що це Майя або просто фанатський рахунок. Наступного дня цей рахунок виставляє власні фотографії і це рідкісні і добре сфотографовані фотографії.

У нас почалися сумніви, але ми всі підписалися і чим більше там було фотографій, тим більше ми розуміли, що це дійсно Маї, поки вона не оголосила в історії.



© Фото взято в Instagram акаунтом @tomatit0cherry_


За який рахунок?

За словами Майї, цей рахунок просто використовується для того, щоб розмістити фотографії її життя, можна як її основний рахунок, за винятком того, що на цій фотографії зроблені по-іншому. Це, наприклад, за допомогою спеціального пристрою для роботи з таким фільтром, якістю, ефектом.



© Фото, зроблене під час зйомок Маленькі брехухи: Первородний гріх



Вінтажна камера

На фото вище Maia має фірмову камеру OLYMPUS під назвою «OMD EM10».


© Фото взято в Instagram акаунтом @maiareficco


Такий пристрій не має карти пам'яті SD або чогось, що підтримує фотографії, це більше схоже на одноразову фотокамеру, Тобто, він робить знімки, а потім залишає їх переробляти, збираючи в спеціальний магазин в цьому випадку, цей магазин називається ТОКІО, який знаходиться в Аргентині, в Буенос-Айресі (точне місце: Мануела Педраза 2318, Буенос-Айрес, Аргентина 1429) як я пояснив для камери цей магазин є лабораторією, що спеціалізується на фотографії, вони також продають інші речі, але вони в основному роблять обробку фотографій.

На цій більш недавній фотографії Maia має нову камеру, яка є брендом FUJIFILM ім'я "Vintage FUJIFILM X100T" і саме цю камеру Маї використовує сьогодні для цього другого облікового запису insta




Знайти цей пристрій на сайті Maia Reficco Fashion або в магазинах FUJIFILM і неймовірні новини Maia на сайті Maia Reficco France.


0 views0 comments

A Propos de moi

1718038123508.jpg

1er compte fan français de Maia Reficco depuis 2018. Retrouve juste ici toutes l'actualité de Maia en post avec des traductions et des exclusivités en avant première

@Reficcostates

© 2022 by Maia Reficco Webs site. Powered and secured byWix

bottom of page